WHITE AND GREY

08.10.2014 - 9:14 am // Hverdag

Det går ikke én dag uten at jeg tenker på den dagen jeg skal bli lykkelig eier av min første leilighet, og jeg tar meg ofte i å surfe på Internett etter inspirasjon på hvordan den skal se ut. Jeg er nok ganske mainstream der, men vil ikke ha utelukkende IKEA-møbler. Jeg vet bare at leiligheten skal være lys, med lyse møbler og rene linjer, og med elementer som skriker Martine. Derimot skal jeg ikke ha hvitt gulv, noensinne i hele mitt liv. Etter oppussing av et rom hjemme hvor jeg ville ha hvitt gulv har jeg sett hvor idiotisk det er, og jeg som har støv på hjernen hadde ikke overlevd. Derimot liker jeg veldig godt tregulv en lysere farge, for da synes ikke støvet tre sekunder etter at moppen er svingt. Anyhow, jeg fant disse bildene på nett (husker dessverre ikke hvor, om noen har link så skrik ut!) og jeg likte det SÅ godt!
sh1_zps79798bde

sh2_zps7af06db9

sh3_zps89a13390

sh6_zps8c65aa7f

sh7_zpsc136f428Jeg liker leiligheter som er lyse, men ikke nymoderne med overflater som ser ut som at de er sterile. Jeg liker litt røffere stil blandet med lyst, for eksempel det fantastiske tregulvet i stua (!). Jeg elsker spesielt vinduene og den fantastiske kommoden i stua, som minner meg om bestemor. Jeg har et sminkebord i samme stil som jeg fikk av hun en gang, og jeg har store planer om å ha med det den gangen jeg flytter for meg selv et sted som innebærer større plass enn ett rom og ett bad.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)