Ukens opp&ned

05.10.2014 - 9:47 pm // Ukens opp&ned

OPP: 
-Høstværet. SÅ fantastisk!
-Kakao på Espresso House lørdag kveld. For å så gå hjem, med litt god samvittighet etter bra lesing, ta filmkveld (aaall by myseeeelf) og drikke julebrus.
-Semestermøtet på BS. Goodiebagen inneholdt blant annet sminke, gavekort på klipping, blader og masse, masse mat. Vi snakker en bærepose full av mat.
-Batteritiden min på iPhonen. Ved å skru av GPS-en på Messenger har jeg plutselig 20 % når jeg legger meg om kvelden. Hallo, hvorfor har ingen fortalt meg dette før?
-Til tider effektive lesedager. Den følelsen, ass.
-God morgen-meldinger. Tror ingenting varmer hjertet mitt mer enn det.
-At jeg har stått opp syv hver dag, uten problemer.
-Tanken på at neste helg skal jeg bruke fredagen alene med Wilma på å se på Sons of Anarchy, kjøpe meg sushi og legge meg i en dobbeltseng. Lørdagen skal jeg ut, og søndagen skal jeg ikke gjøre noenting.
Å gå tur med Wilma sent en kveld. Den kosen <3

NED: 
-Eksamen. Trenger ikke skrive noe mer.
-At jeg bare har trent én gang i løpet av 7 dager. Dét er så elendig at jeg vurderer å straffe meg selv ved å nekte meg godteri for resten av året.
-At jeg i det hele tatt vurderer godteristopp ut året. Alle vet da at jeg neste helg kommer til å spise smågodt med en vekt på cirka 1000 gram.
-At jeg ler av andre som sier de vil prioritere eksamen fremfor trening, for å så prestere én treningsøkt i løpet av en hel uke. Karma anyone?
-Kaffepriser i Oslo. Og matpriser. Og kakepriser. Og generelt alle priser.
-Kvaliteten på enkelte strømpebukser fra H&M. Jeg betaler ikke over en halv timeslønn for at den skal gå i stykker etter sånn cirka to timer.
-At ingen har funnet opp en evigvarende strømpebukse. DA hadde livet mitt vært komplett.
-Tanken på all sukkeret jeg har spist denne uken.
-At jeg har døde fluer i taklampa mi. Så forbanna ekkelt.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)