progress

24.09.2014 - 1:57 pm // Hverdag


Jeg blogger lite, til ingenting, om trening for tiden. Og det er ikke fordi at jeg ikke trener, snarere tvert i mot. Jeg prøver å trene mellom 3 til 5 ganger i uken, og i snitt har jeg kanskje ligget på 4,5 etter at jeg flyttet til Oslo. DET er jeg fornøyd med, og jeg satser på at jeg klarer å fortsette. Min hovedutfordring nå er at jeg vil få mer ut av treningene. Etter og ha trent med andre i flere år er det rart å gå over til å skulle trene alene. I tillegg føler jeg meg litt utilpass i styrkerommet med 33 andre menn og meg alene. Men jeg prøver å skjerpe meg, og heller tenke at det er ganske kult at jeg nesten utelukkende kjører styrke.

Når det er sagt så merker jeg forbedringer: f.eks. har jeg og Johannes trent bein fast hver fredag de siste ukene, og bare der merker jeg stor fremgang. Fra første gangen hvor jeg såvidt klarte å gå etterpå, til nå, hvor jeg blir minimalt støl. Eller at jeg endelig (!) klarer smale push-ups, og ordentlige push-ups. Akkurat sistnevnte har jeg klart en stund, men smale push-ups har vært en utfordring, og det å gå helt ned på vanlig push-ups har også vært en utfordring. Jeg har en jobb igjen å gjøre, men bare se hva jeg endelig får til!! ^^^ Jeg er pisse stolt, og dette er til og med filmet etter at vi har kjørt benk og andre øvelser. Dette har jeg jobbet så hardt for, og endelig klarer jeg ganske mange repetisjoner uten å jukse. Trening er så sinnsykt fett, spesielt når man får til noe man har jobbet mot lenge!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)