Beauty favourites pt.

01.08.2014 - 12:33 pm // Hverdag

beautyptJeg elsker jentete ting som kremer, ansiktssprayer og neglelakker og har over en lengre periode (det vil si flere år) samlet meg mine favoritter. Noen er relativt nye, og blir kanskje byttet ut, men her har du i hvert fall mine favoritter nå for tiden:

1. Krem og body spray fra Victorias Secret. Kremen trekker seg inn med en gang, lukter kjempegodt og gir myk hud. Body sprayen lukter fantastisk og gir en mildere duft enn hva en parfyme gjør. Perfekt før man for eksempel skal legge seg og vil lukte litt godt.
2. Cosmica sunkissed body lotion er og forblir en favoritt. Den gir en delikat farge uten å være for intens. La Roche Posay-selvbruneren er min største favoritt og lukter faktisk kjempe godt, og gir en litt mørkere og lengre brunfarge. Ps, bruk hansker uansett hva slags selvbruning du bruker.
3. Batiste tørrsjampo. Ingen over, ingen ved siden av.
4. Solkrem fra La Roche Posay i faktor 50+.
5. md formulations ansiktsrens.
6. Hårolje fra Loreal. Synes faktisk den måler seg med Morrocan Oil!
7. Dagkrem fra iHerb. Den er ikke testet på dyr, den er rimelig og den er god.
9. Base fra Chanel med solbrun farge som jeg bruker hvis jeg vil ha ekstra glød. Den er umulig å smøre utover, men gir en fantastisk glød også varer den i mange år!
10. Neglelakker fra essie. Kommer aldri til å bytte merke, noensinne.
11. Eye Brigthtener fra Bobbi Brown.
12. Parfyme fra Justin Bieber, the key. Jeg bytter parfyme hele tiden, og akkurat nå går det i denne.
13. Verdens aller beste lipgloss fra Bare Minerals.
14. BB cream fra Superdrug. Den beste jeg har prøvd, også lukter den kjempegodt.
15. Hudkrem fra Biotherm. Den beste jeg har prøvd.
16. Epilator fra Braun. Den fungerer meget bra og jeg tenker at det blir mer miljøvennlig i lengden. I tillegg slipper du å barbere leggene annenhver dag. Tid spart, og etter hvert penger spart!
17. Ansiktsspray fra The Body Shop som jeg er helt avhengig av.
18. Leppomade fra Maybelline som gir myke lepper, men mest av alt en fantastisk farge.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)