Crêpe round two

29.06.2014 - 7:37 pm // Hverdag,Mat og drikke

DSC_0115 kopi

DSC_0126

DSC_0129 kopi1

DSC_0129

DSC_0133

DSC_0134

DSC_0139

DSC_0142

DSC_0091 kopi

DSC_0085 kopi I dag hadde jeg en lunsjdate (frokosdate) med denne fine jenta i Oslo^^^. Forrige søndag tok vi turen på Crêperie De Marie i Oslo, og vi bestemte oss for å gjøre det i dag òg. Faktisk har vi bestemt oss for å gjøre det den siste søndagen i hver måned, og når jeg har spist meg igjennom menyen deres skal jeg komme med en skikkelig anbefaling av stedet. Vi møttes i hvert fall og fikk spist pannekaker med parmaskinke, drakk hjemmelaget limonade og skravlet like mye som alltid.

Vi var også innen kirken og utenfor sto plakaten dere så ovenfor. Akkurat dét gjorde meg litt stolt av å være norsk, når en katedralkirke henger opp en slik plakat utenfor døra si! Fikk ikke vært der så lenge mtp. at jeg har en koffert som skal reorganiserer og en haug med ting som må gjøres før jeg blir hentet i natt, men jeg fikk i hvert fall sagt ha det for nå. Romina er min andre halvdel for vi er så sinnsykt like på mange områder, og en funny story er at vi faktisk gikk sammen i ett år på videregående, men vi ble liksom aldri ordentlig kjent. I februar var vi på Ellie Goulding-konsert, og jeg kan vel si at fra og med den datoen har livet mitt forandret seg på et nivå jeg ikke trodde var mulig. Hun er den jeg ringer til med en gang det har skjedd noe eller hvis jeg bare vil prate litt, og hun er der alltid. Sånne vennskap synes jeg er så viktig å ta vare på, og jeg vet at selv om jeg kanskje ender opp i et annet land så kommer det alltid til å være oss to. Den følelsen er faktisk ganske så fin ;)

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)