cherish the moments

18.06.2014 - 6:49 pm // Personlig

Jeg synes det er så vanskelig å stå på sidelinja når noen jeg er glad i har det vondt. Hva gjør man når noe som snur opp ned på alt skjer? Skal man ta kontakt eller skal man la være? Skal man snakke om normale ting som man ellers gjør, eller skal man spørre om det som skjer her og nå? Jeg føler meg så hjelpeløs og ubrukelig, og skulle bare ønske at jeg kunne ta vekk smerten. Eventuelt visst nøyaktig hva jeg kunne gjøre for å hjelpe. Istedenfor har jeg innsett at det ikke finnes noe fasitsvar, og at det beste man kan gjøre er å vise at man er her for den det gjelder, uansett hva.

Men én ting jeg også har lært av det er at man skal ta vare på de øyeblikkene man har, her og nå. For i morgen er det ikke sikkert at de er der. I dag dro derfor mamma, bestemor (aka mamma #2) og jeg ut og spiste pizza til lunsj. Noe vi sjeldent gjør, men som vi absolutt burde gjøre oftere. Jeg tok også med meg kameraet, nettopp for å forevige litt minner. Vi gikk på Peppes, og selv om den pizzaen ikke er min store favoritt (jeg lener heller mot italienske pizzabunner, parmaskinke og masse ruccola), så var det likevel en veldig, veldig fin dag. Vi tittet på hva de hadde inne i restauranten før vi satte oss ut, og både jeg og bestemor ble enige om at det var så mye kult! Sånn som globusen; både jeg og bestemor har en egen kjærlighet for globuser, og jeg er sikker på at vi kunne sittet og sett på det en hel dag. Vi liker også gamle ting, og for en stund tilbake så vi igjennom gamle postkort hun hadde. Da fant vi ett som var over 100 år (!!) gammelt, og jeg syntes det var SÅ kult! Det skal jeg få rammet inn en gang i fremtiden og henge opp i min første leilighet. Jeg skal også ha en fin, liten globus som jeg skal spinne på og tenke på dager som dette. Hvor de som står deg nærmest faktisk var der og at du var så heldig som fikk oppleve det!

DSC_0009 (1) kopi

DSC_0010 kopi

DSC_0011 kopi

DSC_0012 kopi

DSC_0013 kopi

DSC_0024 (1) kopi

DSC_0050 (1) kopi

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)