DÅP

15.06.2014 - 6:02 pm // Foto,Personlig

DSC_0409 kopi

DSC_0409 kopi2

DSC_0418 kopi

DSC_0453 kopi

DSC_0496 kopi

DSC_0498 kopi

DSC_0500 kopi

DSC_0558 kopi

DSC_0579 kopi

DSC_0613 kopi

DSC_0638 kopi

DSC_0676 kopi
Verdens søteste lille tantebarn ble døpt i dag (^^^), og jeg var så heldig å få lov til å være fadder! Selv om det å dra på seg en bunad når det nærmer seg 30 varmegrader er noe jeg ikke foretrekker var det en koselig dag helt til jeg rett og slett var nødt til å dra hjem. Jeg følte meg så dårlig og ville bare hjem, hjem, hjem. Hele bilturen på vei hjem satt jeg med følelsen av at jeg skulle spy om to sekunder, og når jeg endelig kommer hjem finner jeg ut at nøkkelen ligger igjen i Askim. Heldigvis stod stigen ute og vinduet oppe fra forrige gang jeg glemte nøkkelen (….) så da var det bare å klatre opp husveggen nok en gang. Med bunad. Var sikkert et jævla vakkert syn der jeg sleit for å komme inn vinduet med tretten kilo ull på kroppen.

Helgen er i hvert fall slutt om få strakser, men jeg har to artikler jeg skal gjøre ferdig for jobben i dag. Vet ikke om jeg skal le eller grine, for nå er jeg så sliten og føler meg så dårlig at jeg bare vil legge meg å sove. Men med halstabletter og te ved siden av meg så skal jeg nok få det unnagjort. Mye av jobben ble jeg ferdig med i går, så jeg har ikke så altfor mye igjen. Håper jeg ;)

En kommentar to “DÅP”

  1. Tonje:

    God bedring! :)

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)