thursday / yadsruht

15.05.2014 - 9:19 pm // Hverdag

I dag er en sånn torsdag hvor jeg har så mye å gjøre at jeg har endt opp med å ikke gjøre noen ting. Jeg har fire jobboppdrag jeg skal få ferdig innen de neste ukene, hvorav 3 (!) er jeg nødt til å være ferdig med innen mandag kveld. Jeg har ikke startet på å skrive noen av artiklene, men jeg har en del ideer skriblet ned og bakgrunnsstoff hentet inn og det er det eneste som roer meg ned to hakk. Oppå det hele har jeg liksom eksamen neste fredag, men helt ærlig vurderer jeg på å droppe den: det jeg vil inn på kommer jeg inn på, så jeg har mistet motivasjonen helt til tross for en god muntlig eksamen forrige torsdag.

Men når alt står på som verst trøster jeg med at roligere tider kommer, og da vil jeg savne dagene hvor jeg såvidt holder hodet over vann. Og om jeg skal være dønn ærlig foretrekker jeg faktisk å ha litt for mye å gjøre, enn litt for lite å gjøre. Sånn har jeg vel egentlig alltid vært, og jeg liker det best på den måten. I mellomtiden bør dere virkelig sjekke ut James Arthur på Spotify. Mannen bak hitlåta Impossible, men i mine øyne er Recovery, New Tattoo og Get Down mine favoritter. Impossible i akkustisk versjon er også to die for. Og med det ønsker jeg dere en god torsdag til tross for regnvær og noe som kan likne på et høstvær! ;-)

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)