Happiness

14.05.2014 - 2:10 pm // Ting som er fint,Tips & anbefalinger

DSC_0166 kopi

DSC_0169 kopi

DSC_0175 kopi

DSC_0184 kopi

DSC_0186 kopi

DSC_0192 kopi

-Happiness: appreciate life. It gives you the chance to love and to work and to play and to look at the stars- 

Noen husker kanskje DETTE innlegget hvor jeg hadde kjøpt notatbøker fra Søstrene Grene? I går tok jeg turen innom igjen, for mange av de forrige er rett og slett brukt opp. Jeg bruker de til alt: i en bok skriver jeg ned dagens to do-liste, en annen bruker jeg til jobb og andre ideer, en tredje bruker jeg til trening, en fjerde bruker jeg til fine quotes jeg leser/hører og slik fortsetter det. Nytt i går var den fine, søte, rosa “Happiness”-boka! Den er så fin inni, med linjer, ruter og måned- og årsplanlegger. Den har også et plastcover som gjør at den ikke blir ødelagt. Sånn utenom at de er kjempefine alle sammen er jo prisen det beste. Jeg tror den dyreste kostet rundt 23 kroner give or take. Så, onsdagens tips fra meg blir nok en gang notatbøker fra Søstrene Grene ;-)

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)