MULBERRY

06.05.2014 - 7:41 pm // Mote,Shopping

DSC_0117 kopimc

DSC_0121 kopi

DSC_0127 kopi

Denne har jeg ønsket meg i over to år, og hver gang jeg har sett en Mulberrybutikk har jeg gått innom for å se etter den. De fleste har hatt den, men noen har faktisk ikke hatt den inne. Vi var blant annet inne på Mulberry i Strøget, hvor de ikke hadde den, men på Kastrup flyplass stod den pent og pyntelig i hylla. Etter sikling i over to år tenkte jeg at jeg kunne unne meg den. Kjøpte den kanskje på litt feil grunnlag (var lei meg…), men igjen; to år! Burberry-lommeboken min blir til tider litt stor å drasse på føler jeg, mens denne er i helt perfekt størrelse. Jeg får plass til kortene mine, en liten pengebok inni, telefon, nøkler og annet dilldall som leppomade og hårstrikker. Min forrige fra Missoni hadde sett sine bedre dager, så det var på tide med en ny en. Denne matcher jo også Bayswater-vesken min!

9 kommentarer to “MULBERRY”

 1. Tonje:

  Har du hatt eksamen i kjemi nå? Jeg har bestemt meg for å flytte til Bergen og begynne på Danielsen intensiv neste år for jeg synes det er så forferdelig kjedelig å lese selv. Er forresten 2 uker til jeg har 1 av 4 eksamener :)

 2. Martine Ruud:

  Tonje: Har kjemieksamen i morgen, jeg :-) Sitter og leser nå, med en liten pause.. Ble litt lei aldehyder merket jeg.. Men jeg gir egentlig ganske blaffen, for jeg blir bare mer og mer sikker på at det er fysikk jeg vil ta en master i, og droppe medisin fullt og helt!

  Lykke til forresten! Har to eksamener igjen, og selv om jeg “gir litt blaffen” leser jeg og har hatt det hengende over meg i et halvt år, så skal bli deilig og få det ut av verden kjenner jeg :D

 3. anonym:

  hadde rett da! ikke nesten rett

 4. Martine Ruud:

  Det er ikke en lommebok, sånn egentlig, men en clutch-liknende sak. Men jeg bruker den blant annet som lommebok, så ja, bra gjettet :-)

 5. Lise Hansen:

  Masse lykke til med Kjemien i morgen. :)

 6. Tonje:

  Kult! Bra det gikk bra på kjemieksamen forresten, spesielt med tanke på at idiotinfluensa holdt på å ødelegge for deg! Jeg har ikke lest på 1 mnd fordi jeg er så sinnsykt lei, men merker det er rett før jeg sprekker av dårlig samvittighet og sitter med nesa nedi boka igjen. Gleder meg til å få dem overstått.

  Er forresten stor sannsynlighet for at det blir lærerstreik fra og med 27. mai – samme dag som jeg skal ha engelskeksamen. Og de sier den kommer til å bli lang (min far er lærer) så forhåpentligvis(?) går det ut over 3. og 5. juni eksamenene sånn at jeg får dem godkjent uten karakter. Hvis det går da selvfølgelig.

 7. Martine Ruud:

  Tonje: Ja, det var så deilig når jeg virkelig ikke forventet det i det hele tatt. Men samtidig hadde jeg lest EKSTREMT mye før jeg begynte å “daffe av” de tre ukene før eksamen pga. sykdom og at jeg rett og slett ikke klarte å konsentrere meg om noe som helst annet enn hva som hadde skjedd..

  Men jeg merker også at det er så sinnsykt deilig å være ferdig, så hold ut! Uansett om det blir streik eller ikke, så les.. Om du bare leser to timer om dagen er det bedre enn ingenting i hvert fall :-) Og jeg vet hvor dritt det er å ikke “orke” å lese. Jeg stod mellom “skal jeg lese kjemi eller legge meg i sofaen og se på Suits?” og valgte ofte Suits. Da gnagde samvittigheten opp sjela mi, men jeg innså at sånn som situasjonen var da så var det liksom greit. Men så leste jeg ganske greit de to dagene før eksamen så da overlevde jeg ;-)

 8. Tonje:

  Ikke søren om jeg gir meg nå ;) Skulle ønske jeg var ferdig allerede for i morgen er det bursdagsfeiring for farfar, søndagen går til konfirmasjon og tirsdag går til fering av min far og så har vi 17 mai, helgen etter skal jeg på kurs i lillestrøm og vips så er eksamenen der. Wæ, blir travelt men det er i grunn sånn jeg liker det. Da får jeg mest gjort også.

  Jeg har forresten Greys Anatomy som min verste fiende for ikke å snakke om House MD og kvinneguiden. De er veldig flinke til å fange min oppmerksomhet.

 9. Martine Ruud:

  Tonje: Der er jeg helt enig! Jo mer jeg har å gjøre (jobb, avtaler osv), jo mer får jeg unnagjort på skolefronten også! Men det er faktisk snart sommer og eksamensslutt så stå på, du klarer det nok fint :-)

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)