MOSS COPENHAGEN

24.04.2014 - 9:55 pm // Shopping

DSC_0109 kopimosscopenhagen

DSC_0090moss

I København var butikkene stengt torsdag og fredag, så da brukte vi dagene på å gå gatelangs, drikke varm kakao og se på bygningene. Men på lørdagen gikk vi trøtte og fyllesjuke i blant annet Strøget med strålende sol, og jeg fikk kjøpt meg hele to (!!) ting: en leopardkjole og ett skjerf fra Moss Copenhagen. Egentlig var det litt random at vi fant butikken, for vi gikk i en sidegate og så så jeg et par ting ligge på et bord. Dro med meg P inn, og mens han satt på en benk fikk jeg gå og titte. Og jeg angrer ikke- SÅ mye fint har jeg aldri sett i en butikk før. Jeg likte absolutt hver eneste ting. I tillegg var plaggene laget av f.eks. 100 % bomull eller 100 % ull. Skjerfet over har jeg helt seriøst lett etter i to år, rett og slett fordi at Acne-skjerfene ikke har vært helt hva jeg så etter. Dette skjerfet er 100 % ull, perfekt størrelse (og med det mener jeg at jeg kan bruke det som et teppe når jeg er ute og flyr) og den perfekte fargen. Kjolen kan brukes til alle årstider, på jobb som på fest. I love it! Og prisen? henholdsvis 350 DKK og 380 DKK. Absolutt ikke dyrt i mine øyne. Hva som derimot befinner seg i Mulberryesken kommer i et eget innlegg. Jeg har ønsket meg det i to år, og endelig tillot jeg meg selv å kjøpe det!

Butikken Moss Copenhagen finner du flere steder i Danmark, men den jeg var innom ligger i Kronprinsensgade 5, 1114 København. Absolutt verdt en tur innom! Smykkeutvalget var også fantastisk :-) 

2 kommentarer to “MOSS COPENHAGEN”

  1. anonym:

    jeg gjetter at det er en svart eller brun lommebok :O

  2. Martine Ruud:

    Anonym: godt gjettet, men ikke helt :p slenger ut et innlegg om hva jeg kjøpte når jeg får muligheten :-)

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)