-PHOTOBOMBED-

13.04.2014 - 6:07 pm // Foto,Hverdag

DSC_0111 kopi

DSC_0110 kopi

DSC_0098 kopi

DSC_0099 kopi

DSC_0097 kopi

Med mine ikke-eksisterende bloggferdigheter de siste månedene tenkte jeg at jeg skulle ta igjen ved å ta bilder av mine seneste skokjøp. Det funket så der, helt til jeg ble photobombed av en liten pomchi som veldig gjerne skulle stå foran kamera eller helst oppå bena mine. Men så ble jo bildene litt søte allikevel!

Her i heimen er det litt fotballfeber akkurat nå. Liverpool spilte mot City på Anfield, og til tross for en ræva andreomgang og litt flaks med det tredje målet så vant Liverpool. Kan jo ikke be om noe mer! Det er fint vær utenfor, jeg har spist sushi til lunsj/middag og resten av dagen skal brukes til småting jeg ellers aldri gidder. Kun tre dager igjen så går jeg i Københavns gater :-) Livet er ganske så alright for øyeblikket, altså!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)