Juice it up!

02.04.2014 - 12:36 pm // Mat og drikke,Tips & anbefalinger

DSC_0021 kopi

DSC_0041 kopi

DSC_0025 kopi

DSC_0037 kopi

Jeg har i flere år laget mine egne juicer (lenge før “juicing” ble et kjent ord), og det er virkelig ingenting som slår ferskpresset juice. Dessverre er juicemaskinen min ganske så stor og tung, og det tar lang tid å vaske den, så det er sjeldent jeg gidder å dra den frem. Men når jeg først gjør det går jeg all in og lager juice for flere dager fremover. Min favoritt er jo uten tvil appelsinjuice, men jeg liker også godt varianter med gulrøtter, tomater, ingefær, spinat osv. Jeg er ganske sær, og liker stort sett alt. Har lest flere blogger hvor de skriver strofer som “det smaker ikke så godt, men det er veldig sunt, så det går ned!” og da klør jeg meg bare i hodet. Hva er poenget med å drikke det hvis du ikke liker det?! Da får du heller finne dine kombinasjoner som du selv liker, og inneholder ikke den kombinasjonen spinat og gulrøtter synes jeg det er helt greit.

Mitt beste tips er å kjøpe inn alt du synes er godt og slenge det oppi. Ta vare på gamle glassflasker, som den over med etikette. Jeg fikk lurt den til meg når noen skulle kaste (!) den, men det holder juicen friskere lenger. Hvis ikke vet jeg at du får kjøpt de andre glassflaskene på f.eks. Dags Marked.

Og ps, selv om du får i deg mange vitaminer er det likevel ikke fritt frem med hjemmepresset juice. En del fruktsukker er det, men et sunnere alternativ til de juicene du finner på butikken er det helt klart!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)