ERIC CHURCH

13.03.2014 - 1:47 pm // Hverdag

I går var jeg endelig på Eric Church-konserten som jeg har ventet på. Jeg har gledet meg sånn litt over middels, men ikke over the moon. Dette skulle så absolutt vise seg å være feil, for bare jeg tenker på konserten i går får jeg nesten tårer i øynene her jeg sitter. Og hvis du ikke skjønner hva det betyr, så var konsterten bra. Den var faktisk helt jævla sinnsykt bra. 

1925189_10203013224588800_ kopi

Jeg og min countrybff in crime, Stine, spiste på Jacob Aall før vi bevegde oss mot Rockefeller. Bønder som vi er fant vi ikke frem på første forsøk, men når vi rundet et hjørne og så folk stod i kø med countryhatter antok vi at det vi hadde kommet riktig. Vi stod nøyaktig 3 minutter i kø før dørene åpnet. Verken jeg eller Stine har noensinne vært på Rockefeller, og vi ble veldig overrasket når vi kom dit. SÅ lite! Men herreGUD så koselig!! Det var en veldig intim scene og det gjorde hele konserten bedre.

1554474_10203013224828806_ kopi

Oppvarmingsbandet deres var ikke noe for verken meg eller Stine. Litt for mye rock, til tross for at den siste sangen han sang viste hvor fantastisk stemme vokalisten hadde. Men nok om det; etter rundt to timer med venting entret selveste kongen selv scenen (eller divaen i mine øyne. Jeg ble fortalt at når han først kom ville det være epic, og det var så sant!), og himmelen åpnet seg. For hver sang ble jeg bare mer og mer forelsket, og jeg skreik sikkert “HERREUG SÅ JÆVLIG DEILIG HAN ER!!” tusen ganger. Stine ble mer og mer oppgitt, selv om hun til slutt faktisk innrømmet “Ok, Martine, dette er de første mennene med skjegg jeg noensinne har syntes at har vært kjekke”. Så det dere, det er ganske stort.

1958550_10203013224308793_ kopi

Han sang mest klassikere, en del nye fra albumet “The Outsiders” og avsluttet selvsagt med Springsteen. Den beste var likevel Jack Daniels (jeg ELSKER den sangen), og sangen “Give me back my hometown”. Jeg hadde faktisk ikke hørt den før, men nå har den gått på repeat i hele dag. Om jeg kunne giftet meg med noe(n) ville det vært den sangen, og det sier litt med tanke på at jeg aldri skal gifte meg.

1964859_10203013261709728_ kopi

Så nå sitter jeg her, lykkelig og nyforelsket med “Give me back my hometown” på høyttalerne. Jeg ble rett og slett sjarmert av hele mannen av hvordan han var på scenen. Han så genuint glad ut, og gjorde mange morsomme ting som f.eks. når han sang “a lot of boot left to fill” ba han to stykker kaste skoene sine opp på scenen, også signerte han de. I tillegg ble han litt satt ut av publikum et par ganger mens han sang, og falt litt ut av teksten, og det smilet dere! Det smilet kunne fått enhver kritiker til å smelte. Siste jeg skal nevne er når han avsluttet med “Springsteen” sang han “like a Oslo Wednesday night” istedenfor “like a Saturday night”. Det bare.. KABOM, så var hele konserten perfekt og jeg hadde falt pladask for en mann som bruker solbriller konstant hele tiden og har skjegg.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)