Tilbake til hverdagen

25.02.2014 - 8:12 pm // Hverdag

I dag begynte jeg ikke på jobb før halv elleve, så sov helt til halv ni. Etter jobb hentet jeg verdens fineste lille valp som jeg har savnet så mye, og akkurat nå ligger hun i buret sitt og sover bare slik hun kan: med de fire, søte små bena sine opp i været, og den ene poten over ansiktet. Jeg tok en joggetur utendørs i stad etter jobben, og jeg hadde kun på meg løpetights, det vil si at jeg droppet superundertøyet, og den følelsen dere, den følelsen var fantastisk. Jeg holdt på til etter klokken 16, og da var det fortsatt lyst ute. Det betyr bare én ting: helvete er lagt bak oss, og vi kan endelig se fremover til vår og sommer 2014. Jeg nevnte jo for noen innlegg siden at jeg trolig kom til å stryke med hvis det begynte å snø igjen, og selvfølgelig gjorde det det. Men på mystisk vis klarte jeg å holde hodet over vannet, så nå sitter jeg her og smiler for meg selv nok en gang. De solstrålene gjør virkelig noe med både kropp og sjel.

Noe som derimot ikke er så tipp, topp, tommel opp er det jeg har brukt de siste par timene på: regnskap. Regnskap er noe kjedelig drit jeg gjør én gang i måneden, hvor jeg skriver ned absolutt alt jeg bruker penger på og absolutt alt jeg tjener penger på. Det er helt smertelig, grusomt kjedelig, men jeg er nødt til å gjøre det for og få ro i den stakkars sjela mi (ja, for gingere har sjel. Tru det eller ei!). Men følelsen etterpå er jo nesten like fin som følelsen etter en treningsøkt, bare at det er hodet som er slitent og ikke kroppen. Og siden jeg først er i gang har jeg planer om å lese noen sider kjemi før jeg tar kvelden. I dag skal jeg klare å legge meg før 01:00, jeg har til og med satt på alarm klokken 23:00 som forhåpentligvis klarer å overtale meg til å gå til sengs. Har bare 3 jobbdager igjen, og så er det endelig helg som skal tilbringes i Oslo.. Can’t wait :-)

Her er forresten en superduper-mix av Kygo sin remixer av kjente sanger, som jeg både løper og fører regnskap til. De fleste har vel hørt om han nå, men jeg ser bare anbefalinger av “I see fire”. Den er fantastisk, men det er også mange andre bra han har laget som altså er i denne videoen. Jeg sendte linken til en, og svaret jeg fikk var: “Kan du lide den slags musik?” Det er et tegn på at jeg hører på altfor mye country, men her har dere altså bevis på at jeg faktisk liker annen musikk også. Selv om country er best!

2 kommentarer to “Tilbake til hverdagen”

  1. Tonje:

    Nettopp derfor jeg er glad for at mamma jobber som regnskapsfører Ü

  2. Martine Ruud:

    Tonje: haha, heldig!! Finnes lite som er mer kjedelig enn akkurat det der :)

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)