In my beauty closet

15.02.2014 - 1:55 pm // Hverdag

Jeg tenkte jeg kunne starte med en ny kategori, nemlig in my beauty closet. Noe ala det Sofi Fahrman har på sin blogg. Jeg har så mange produkter jeg bruker hver dag og som jeg elsker, og jeg oppdager stadig nye ting som går rett hjem. Hovedsaklig vil det bli fokus på sminkeprodukter og stylingprodukter, men hvis jeg oppdager ting som ellers gir meg en positiv opplevelse (som f.eks. kokos!) kommer jeg til å tipse om det også. Så jeg tror vi bare kjører i gang med første post:

DSC_0038 kopiDisse mirakelproduktene fra iHerb har jeg brukt hver dag siden jeg bestilte de. Den til høyre er en aloe vera-maske som jeg lar virke i alt fra 10 minutter til over natten. Den gir rikelig med fuktighet, og jeg som har tørr hud trenger det virkelig. Den lukter godt og du kjenner at den virker, noe som er det viktigste for min del. Den til venstre er en hudkrem som jeg bestilte ved en feil, men det viste seg raskt og bli en favoritt så jeg angrer ikke. Den trekker veldig fort inn i huden noe som er viktig når jeg skal sminke meg. Denne bruker jeg som regel om morgenen ettersom at den trekker så kjapt inn, så bruker jeg heller en litt tykkere krem om natten. Merket heter jo BWC, beauty without cruelty, så de tester ikke på dyr. Dette er vel det beste med hele serien, men prisen er heller ikke ille! De koster mellom $8 og $11, og du finner dagkremen HER og ansiktsmasken HER. Bruker du koden WPL504 får du rabatt ved første bestilling.

Affiliate kode.  

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)