ERIC CHURCH

04.02.2014 - 5:47 pm // Hverdag

Musikk er bra, men det er countrymusikk som er best. Jeg holder for fullt med å lade opp til neste konsert, Eric Church 12. mars, på Rockefeller. Jeg vet ikke set lista hans (sendte mail til administratorene hans og hørte, og da fikk jeg bare svar om at han kom til å spille sanger fra alle tidligere album), så derfor har jeg overfør alle sangene hans til en spilleliste så jeg lærer meg de fleste. Med Ellie hørte jeg på mange, men jeg elsket liksom halvparten, og mislikte halvparten. Mens med Erich Church sine sanger elsker jeg typ alle (BORTSETT FRA AT HAN HAR DE STYGGE SOLBRILLENE PÅ INNE, ARGH!!) Har likevel noen favoritter som skiller seg ut, og her kan du høre på de:
http://www.youtube.com/watch?v=uQm4loeXc20
Jack Daniels
http://www.youtube.com/watch?v=mdYAm9I8Evg
Denne fremføringen av “Like Jesus Does” er jo prakteksemplaret på at det ikke er noe som slår countrymusikk. Bare hør på den fantastiske stemmen og den fantastiske gitarspillingen. Hvis han spiller denne sangen, akustisk, er jeg neste sikker på at jeg kommer til å besvime på Rockefeller.

Drink in my hand

Love your love the most

Two pink lines (her elsker jeg stemmen hans)

Creepin’

Og selvfølgelig Springsteen, som kanskje er hans mest kjente sang. Synes likevel at det er mange andre sanger som kommer litt i skyggen av denne.

Jeg kunne egentlig fortsatt i en liten evighet, men han har litt få sanger ute på YouTube, så hvis du vil høre på flere av sangene hans anbefaler jeg rett og slett Spotify.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)