Ellie Goulding

03.02.2014 - 4:21 pm // Hverdag

ellieconcert

ellieconcert2

ellieconcert3-Pictures taken with iPhone 5S-

På lørdag møtte jeg Romina i Oslo. Først gikk vi litt rundt i Karl Johans gate og tittet, blant annet på Eger og Zara. Jeg fant typ én ting jeg likte, og det var en kjole til 3000 kroner. Med andre ord helt uaktuelt. Plutselig fant vi ut at det ble litt kort tid, så vi måtte forte oss litt til spisestedet vi hadde bestemt at vi skulle sjekke ut. Etter anbefaling fra en annen endte vi opp på The Nighthawk Diner som du finner på Grünerløkka (eller, jeg har ikke peiling. Jeg aner ikke hvor noe ligger, annet enn at vi gikk av trikken på Birkenlunden). Milkshaken, Oreomilkshake, var helt FANTASTISK god! Det er sånn typ det beste jeg har smakt i hele mitt liv, og jeg garanterer at jeg kommer til å reise dit i nærmeste fremtid kun for å drikke den. Hamburgeren var så som så; jeg hadde forventet mer ettersom at det skal være en typisk amerikansk diner, men for all del, jeg anbefaler dere og ta turen innom for grei burger og fantastisk milkshake. Prisene var heller ikke så forferdelig avskrekkende med tanke på at der i Oslo.

Konserten med Ellie Goulding var ganske bra. Ikke fantastisk, men bra. Hun har jo en fantastisk vokal, men 2/3 av konserten satt vi bare der. Siste tredjedelen reiste vi oss opp og sang med, for da slo hun til med Burn, Anything could happen, Lights og I need your love. Men alt i alt var det en veldig koselig kveld! Hun var energisk på scenen, og de sangene som var mer rolige var hun jo ikke noe annet enn fantastisk. Eneste nedturen var bussturen hjem på natta. Jeg begynner og bli lei den ruta, og nå gleder jeg meg bare til jeg skal bo i Oslo permanent. Og at jeg var så opptatt over hvor fantastisk stygg jeg faktisk så ut på lørdag. Enkelte dager funker verken håret, sminken eller klærne og da får jeg bare lyst til å legge opp livet og aldri mer dra ut igjen blant folk. Men jeg overlevde den dagen også, og fikk ingen kommentarer som gikk ut på at jeg som ut som at jeg kom rett fra et rottereir.

2 kommentarer to “Ellie Goulding”

  1. Marthe:

    Du så bra ut fra gulvet :) Heh :D (Når jeg først så deg, that is……..)

  2. Martine Ruud:

    Marthe: Haha, det tok sin tid, lol :p! Hvordan var det egentlig å stå? Gruer meg litt til det på Eric Church og Brad Paisley :O

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)