BLUE STATEMENT

18.01.2014 - 4:19 pm // Mote,Shopping

IMG_0174

IMG_0175

IMG_0186
Jeg har, som i likhet med de aller fleste, et hat/elsk-forhold til salg. Som regel er det bare gammel drit butikkene ønsker og bli kvitt, i enten størrelse 0 eller elefant. Aldri en mellomting. Men hvert eneste år finner jeg en eller annen skatt på salg, og i år ble det dette smykket her fra Cubus. Jeg ELSKER fargen, og jeg ELSKER hvordan det sitter på. Jeg har allerede rukket å bruke det 3-4 ganger til hverdags, og det har en selvskreven plass når jeg både skal til Liverpool og London i løpet av de neste to månedene. Det er så perfekt, for det funker like bare til en plain genser som til en kjole hvis jeg skal ut og pynte meg litt ekstra. Slike ting er en sikker garderobefavoritt hos meg, og jeg har planer om å jakte ned enda flere liknende smykker! Og når jeg ikke bruker det? Da ligger det som pynt i vinduskarmen min. Win win!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)