SECOND HAND

17.12.2013 - 3:47 pm // Hverdag

DSC_0227

DSC_0241

DSC_0233 kopi

DSC_0230
Min favoritt second hand-butikk er huset til bestemor! Hver gang jeg er der finner jeg et eller annet fantastisk jeg ikke har sett før og bare “DEN skal jeg ha!” “og denne!” “denne vil jeg også ha!” “kan jeg ikke få denne også?” “åååh, bestemor, gi meg denne a, vær så snill!” Og sånn går det. Mitt siste besøk resulterte i dette hodet og de tre lysestakene. Hodet er så skummelt at det blir fantastisk, og lysestakene? KOPPER! De er så fine at jeg dør. Må bare finne et eller annet produkt man kan polere de med så de blir litt renere. Jeg var også innom en bruktbutikk i Askim og kjøpte den lille vasetingen dere ser ved siden av telysholderne (som er fra Søstrene Grene). Betalte hele fem kroner, og da vant jeg også en kalendergave. Akkurat den gaven var ikke helt min stil, så får se hva jeg gjør med den. Mitt poeng er: det trenger ikke å være dyrt å dekorere hjemme. Jeg fant minst fem sett med tekopper og tallerkener til en veldig billig penge som jeg ønsker meg. Og prisen blir vel maks 200-300 kroner. Man behøver ikke å gå ut med flere tusen for å handle inn hjemme! Utenom at jeg samler på Rosendahl-ting som jeg skal ha når jeg flytter for meg selv, så foretrekker jeg loppemarkedvarer. De er så mye mer personlig og gir et mer unikt preg på hjemmet.

Over ser dere også to av tingene jeg har malt. Jeg er ikke en mester, men jeg elsker at det er 100 % meg. Ikke bare har jeg laget de selv, men bildene ble akkurat som jeg håpet. Om ikke bedre.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)