COPPER

06.12.2013 - 10:30 pm // Hverdag

copper2

copper

copper3

copper4

copper5Søstrene Grene er en av mine store favorittbutikker. Jeg hamstrer små, søte notatbøker der støtt og stadig og jeg finner alltid et eller annet jeg liker. Enten det er kakeformer, pyntebokser eller te. Denne gangen fant jeg blant annet disse telysholderne! Jeg er ikke helt der enda at jeg kan bruke en halv tusenlapp på Tom Dixon sin, og disse er i mine øyne en veldig god erstatter. Da får jeg både sølv og kobber i ett. 30 kroner pr stk! Vi kjøpte også med maling og resultatet av akkurat det får du se litt senere.


Denne uken har strømmen vært litt sånn frem og tilbake. Jeg har jobbet litt, og i går hadde jeg og Stine filmkveld med 1D-filmen. He.He. Avsluttet med å vise henne alle de sykeste scenene fra Sons Of Anarchy, sånn for å gjøre opp for den litt for sukkersøte filmen (men for all del; NIALL!!). Da nevner jeg bare Opie, Tigs datter og Gemma så skjønner kanskje noen hvilke scener det er jeg snakker om. Tror faktisk hun ble litt uvel av å se det. Hva kan jeg si? Sons of Anarchy er F-A-N-T-A-S-T-I-S-K og jeg skjønner ikke at det har gått siden 2008 og jeg først fant ut av serien i år. Nå passer det vel egentlig veldig bra at jeg skal sette meg ned og se på sesongavslutningen til sesong 6. Alltid like bittersøtt når en sesong er over, men jeg trøster meg med at det kommer flere.

En kommentar to “COPPER”

  1. Silje:

    Elsker Søstrene Grene, mye fint og ikke minst billig:D De telysholderne var nydelige:)

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)