Jeg skal møte Gud!!!

01.12.2013 - 2:14 pm // Hverdag

https://bradpaisley.com/sites/default/files/styles/gallery_cbox/public/article_galleries/DWTS%20ABC-Adam%20Taylor%204-9-13_0.jpeg?itok=QNiKPKls

Akkurat når det ser ut som at verden er et eneste stort svart hull som jeg aldri kommer meg opp av så viser det seg at det kommer TRE FUCKINGS countryhelter over Atlanteren for å spille i Oslo. I tillegg så har jeg endelig en å gå sammen med, for let’s face it; å gå alene på countrykonsert er ikke min største drøm. Men nå er det altså i boks, og i mars skal jeg få se Eric Church live på Rockefeller og Brad Paisley i Oslo Spektrum. Chris Young er med Brad Paisley, så dette kan jo ikke bli noe annet enn bra! Nå har jeg bare bestilt billetter til Eric Church ettersom at billettene til Paisley ikke er lagt ut enda, men still. Det blir nok ikke utsolgt, selv om jeg vil stå helt, helt fremst. Og jeg skal stå lengst frem. På The Band Perry sin konsert gikk jeg glipp av gitarplektere fordi at jeg stod så langt bak :””””(((((

Og for de av dere som ikke vet det så er Brad Paisley min absolutte favorittartist i hele VERDEN, og jeg gleder meg SÅ mye at jeg tror jeg DØR! Sånn, med store bokstaver så kanskje noen skjønner det. Erich Church er også fantastisk på sin måte med f.eks. Springsteen, mens Chris Young sine låter som You, Aw Naw og Neon kan jeg høre på igjen og igjen og igjen. I tillegg skal jeg faktisk på Ellie Goulding i begynnelsen av februar i spektrum, så neste år kommer til og bli et skikkelig konsertår! Nå mangler jeg bare å se Kacey Musgraves, Blake Shelton (my love) og Luke Bryan (triple love) så er livet mitt komplett.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)