TOM DIXON

21.11.2013 - 10:48 am // Ting som er fint

En av mine kanskje skjulte interesser er innredning, oppussing og interiør. Jeg gleder meg til jeg en dag kan bygge huset mitt helt fra bunnen av, og bestemme hver minste lille detalj som for eksempel lister og telysholdere. Speaking of; de siste ukene har jeg daglig sett på denne telysholderen fra Tom Dixon. Den er så fantastisk på alle mulige måter, og hadde jeg hatt en egen leilighet (eller da et hus) hadde jeg uten tvil bestilt en i hver farge i går. Likevel synes jeg den kopperfargede kanskje er hakket finere enn de andre.

Bildet fant jeg på denne siden.

Nå er det torsdag og i dag står det blant annet bursdagsfeiring og jobbmøte på planen. Vi skal ha lutefisk (etter mitt ønske), og nå har jeg gått rundt og gledet meg i snart en uke. Sannsynligheten for at det smaker dritt er vel relativt stor, og da er også sannsynligheten relativt stor for at jeg blir forbanna. Men man vet aldri før man prøver!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)