The Band Perry på Folketeateret

14.11.2013 - 12:12 pm // Hverdag

Photo 1 kopi

Photo 2 kopi

Photo 3 (2) kopi

Photo 4 (2) kopiThe Band Perry live i Oslo

Ja, på tirsdag var det endelig klart for The Band Perry på Folketeateret. Jeg og Stine hadde skikkelig god tid, og med tanke på at vi endte opp utenfor Parkteateret så var det kanskje like så greit. Kom oss i hvert fall ned (opp?) til Folketeateret på bare noen minutter når vi (jeg) fant ut at vi (jeg) hadde gått helt feil.

Selve konserten var skikkelig, skikkelig, SKIKKELIG bra! Jeg har aldri vært en spesielt konsertentusiast, ene og alene fordi at jeg har sette mange liveopptak, og de aller fleste er rett og slett grusomt elendige live. Men The Band Perry, dæven, de var minst like gode som på innspillinger. De hadde også en kjempeflink jente som holdt på i ca. 30 minutter som oppvarming. Ble nesten mer imponert over hun, som stod der alene med gitaren sin og holdt ordentlig konsert heeelt alene, mens TBP hadde jo totalt 8 eller 7 folk på scenen. Men alt i alt så ble jeg veldig positivt overrasket! De spilte sangene sine, men når de sa ha det bra så det ut som at de ikke skulle synge “If I Die Young”. Heldigvis kom de ut igjen og avsluttet med den sangen (som er deres mest kjente?), og det var først da publikum virkelig ble med. Hele salen (som dessverre ikke var så mange) sang første refrenget, og det var ganske morsomt.

Også må jeg bare nevne en ting: når du drar på konsert så bør du i hvert fall late som at du trives. F.eks. stod det to menn foran oss som satt hele konserten, med unntak av han ene som reiste seg opp på slutten. Her har du et lite tips fra meg: hvis du ikke har interesse av den musikken så drar du ikke på konsert, eller så drikker du deg full før du kommer inn. Kanskje det da ikke ser ut som at du blir kvelt av din egen kjedsomhet :-)

Alt i alt: tommel opp! Viser seg også at Eric Church (!!!) kommer til Norge neste år, og om jeg så må gå alene på den konserten så skal jeg dit også.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)