Sushimandag

11.11.2013 - 9:54 pm // Hverdag,Mat og drikke

DSC_0078 kopi

DSC_0081 kopi

DSC_0083 kopiEtter at dagens avtaler og jobb var ferdig kjøpte jeg med sushi hjem. Chilimajones er sånn typ det beste jeg vet i  hele verden, og når sushi er sånn typ det nest beste jeg vet i hele verden så finnes det ikke noe bedre lunsj/middag. Akkurat det å kjøpe sushi take away er det sjeldent (eller aldri) jeg gjør, men det er jo så deilig å slenge beina opp i sofaen og skru på TVen etter en litt slitsom dag. En grå mandag ble plutselig hundre ganger bedre, og i skrivende stund er det faktisk ett døgn til jeg er i Oslo og hører på The Band Perry! Livets små gleder, dere :-)

Nå sitter jeg og ser på en episode av KUWTK. Bruce og Jeff sin bromance (dette er i mine øyne et helt fantastisk ord jeg aldri blir lei) er jo ikke noe annet enn fantastisk å se på. Og latteren til Bruce! Det finnes ikke noe som er bedre eller mer irriterende enn Bruce og kanskje Harries’ sin latter fra Bondi Rescue. Når jeg tenker meg om er den latteren hakket værre. Så utenom og ha en sushifiesta, ett jobboppdrag og nå KUWTK-episode på pcen har jeg gjort svært lite i dag. Jeg er SÅ trøtt, og helt siden jeg kom hjem fra jobb har øya mine konstant holdt på å gli igjen. I dag blir det derfor en tidlig kveld, så jeg er hundre prosent klar til en oslodag i morra med THE BAAAND PEEERRRYY!!!! (Og for de av dere som ikke skjønte det, så gleder jeg meg altså helt esktremt mye!)

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)