YODSO

03.11.2013 - 3:29 pm // Foto

DSC_0689 kopi

DSC_0699 kopi

DSC_0700 kopiMinstemann i familien med en litt for tøff strikkebukse ♥

…you only do Sunday once. Søndag, søndag, søndag! Trolig min absolutte favorittdag i uken. Spesielt nå som jeg har friår. Nå jobber jeg vel strengt tatt hver eneste søndag, men som regel er det bare å skrive artikler hjemme i sofaen eller på hjemmekontoret og det er noe helt annet enn å stå bak en kasse eller øve til prøver. Søndagsfølelsen er i hvert fall på plass!

Jeg hadde egentlig veldig store planer om å gjøre hundrevis av oppgaver i fysikk og lese kjemi, men L-O-L. Jeg nøyer meg med å få ferdig artikkelen, og etter det skal jeg dra med meg dyna ut i sofaen, se på Footloose på TVen mens jeg strikker på genseren jeg holder på å ferdigstille. Den filmen blir jeg seriøst aldri lei, uansett hvor mange ganger jeg ser den.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)