TV-SERIER PÅ TILBUD

02.11.2013 - 5:00 pm // Filmer og serier,Tips & anbefalinger

Det er ikke til å legge under en stol at TV-serier er en stor del av livet mitt. Jeg har konstant en eller annen serie jeg ser på (for øyeblikket går det blant annet i Sons of Anarchy, New Girl og Bones), men så har jeg også noen favoritter jeg alltid kommer tilbake til. Blant annet Grey’s Anatomy. Nå har jeg kjøpt alle DVD-sesongene frem til sesong 8, og nå mangler jeg bare sesong 9. Den kommer ut snart. Ja, men kan se det på nett, men det er noe helt annet å ha hele serien stående i bokhylla og kunne se på den når som helst, hvor som helst. I tillegg er det jo ikke noe som er bedre enn å ta et par dager med skikkelig marathon på TVen. I jula i fjor gjorde jeg det, og det har jeg store planer om i år også. Det har på en måte blitt en slags tradisjon!

Anyways; på CDON har de masse fantastiske tilbud (og rask frakt!), og om du ikke skal kjøpe det til deg selv (noe jeg synes du fortjenener) er det perfekte julegaver. Her er noen av mine favoritter:

HER finner du Grey’s Aantomy sesong 1 til bare 99 kroner. Eller hva med Grey’s Anatomy sesong 8 til bare 299 kroner som du finner HER? Om du ikke har noen av sesongene finner du alle sesongene HER, med priser fra 99 kroner, 199 kroner og opp til 299 kroner. Det er hva jeg kaller billig.

I tillegg så MÅ jeg tipse om Sons of Anarchy. Det er den mest groteske og sykeste serien jeg noensinne har sett, men fy søren så bra. Noen av episodene kan virke litt lange, men så kommer det helt ut av det blå scener og hendelser som du virkelig ikke så komme. Uten tvil den mest overraskende serien jeg har sett i hele mitt liv. Passer perfekt som julegave til f.eks. kjæresten din eller til deg selv. Og ps: Jax er seriøst verdens kjekkeste (helt frem til sesong 6). Sesong 1 finner du HER, til bare 99 kroner. Sesong 2 koster bare 179 kroner HER, og resten av utvalget finner du HER. 

Og til slutt kan jeg tipse om at de har et tilbud som går på at du får to TV-serier for bare 249 kroner. Du finner tilbudet HER. Hvis jeg skulle bestilt noe så ville jeg nok valgt True Blood sesong 5 og Gossip Girl sesong 6, eller Game of Thrones sesong 1 og Private Practice sesong 1.  Tror faktisk jeg skal bestille meg Gossip Girl sesong 5 og 6, for det er de eneste jeg mangler før hele serien min er komplett!

//Affiliate lenker. 

En kommentar to “TV-SERIER PÅ TILBUD”

  1. Silje:

    Fikk mail om dette tilbudet men hadde glemt det, takk for påminnelsen:)

    Jeg er også en av de som må eie seriene jeg liker. Synes det er mye bedre å kunne se en sesong av gangen enn å måtte vente på en og en episode. Sex and the city er vel den serien jeg har sett flest ganger, den og Friends selvfølgelig. Nå som min kjære er borte to uker av gangen så blir det en del serietitting:)

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)