NAANPIZZA

18.10.2013 - 5:55 pm // Mat og drikke

20131018-175445.jpg
Her er et kjapt, enkelt og veldig godt middagstips: du trenger bare naanbrød, tomatpuré, sopp, skinke og ost. Jeg brukte parmesanost og cheddarost (hvit og rød). Sleng det i ovnen i cirka 5 minutter på 220 grader, og voilà! Tar maks femten minutter totalt å lage fra start til slutt, i tillegg til at det var veldig godt.

Nå sitter jeg og ser på The Big Bang Theory mens jeg skribler ned et par ideer og spørsmål til et oppdrag jeg skal ut på om litt over en time. Enkelte ganger er det ikke så lett å komme på spørsmål en ikke har brukt før, men en artikkel til slutt blir det vel likevel så da kommer jeg uansett i mål til tross for at det blir litt gjenbruk av spørsmål.

En kommentar to “NAANPIZZA”

  1. kristinefargerik:

    Det må jeg prøve, elsker all slags pizzaer :D

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)