RUSH

07.10.2013 - 8:06 pm // Filmer og serier

I morgen er det store planer om skogstur etterfulgt av middag- og kinodate.  Endelig skal jeg få se Rush, med blant annet Chris Hemsworth. Han er ikke akkurat stygg, selv om jeg liker han bedre med kort hår (typ i Home and Away, haha!). Jeg tror denne filmen er akkurat en passe miks av action og historie, for den er bygd på en sann historie. Sånne filmer gir meg liksom litt mer enn de som er laget på ren fantasi, selv om filmer selvfølgelig ikke kan sammenlignes med virkeligheten! Dog skal jeg prøve å huske på ørepropper, for hver gang jeg drar på kino forlater jeg salen med halv hørekapasitet.
http://www.youtube.com/watch?v=L_u3FODrenM
Nå skal jeg klappe sammen pcen og ta kvelden. Rutiner og lesing tar mer på enn hva jeg husker. Er relativt lei orbitaler og elektronskall for nå i allefall..

En kommentar to “RUSH”

  1. Silje:

    Den filmen har jeg faktisk veldig lyst til å se:D Og det skader ikke at Chris ikke akkurat er vond å se på;) hehe

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)