Sushi & a movie

17.09.2013 - 12:12 pm // Filmer og serier

I går var jeg i Ski og spiste kinamat (fremfor Sushi, det er sensasjon) før jeg og Stine dro på kino og så på “White house down”. Filmten varte i over to timer, men gsus jeg elsket den! Action fra start til slutt, og selv om alle vet hvordan det ender så var det en bra film. En typisk film man ser én gang, men som får deg til å le, hyle (innvendig) og samtidig er underholdende. Gjør ikke noe at sånn cirka verdens mest sexy mann er med i den da. Har du ikke sett traileren kan du gjøre det her:

Visste du forresten at jeg ELSKER å se på trailere? Det er en av mine store hobbyer og jeg kan sitte og faktisk se på det i timesvis. Liker jeg den legger jeg den i “filmer jeg skal se”-mappen min på YouTube. Tidsfordriv, underholdende og gjør at jeg alltid har en eller annen film jeg kan tenke meg å se.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)