Sons Of Anarchy

09.09.2013 - 10:54 pm // Filmer og serier

I det siste har jeg prestert å se 2 hele sesonger av SOA og allerede kommet halvveis i sesong 3. Kort fortalt handler serien om en motorsykkelgruppe som er “motorsykkelentusiaster og mekanikere”, men som kanskje er noen av de sykeste menneskene jeg har sett. Likevel har jeg rukket å forelske meg i en mann med skjegg og langt hår (………..) så det sier bare at karakterene i serien er så bra, bra, bra. Scenene er til tider helt grusomt voldelige, og det er ikke få ganger jeg sitter og skriker av smerteUten tvil den mest brutale og groveste serien jeg har sett, men herregud så hekta jeg har blitt. Etter at jeg har sett på SOA har jeg også blitt veldig glad for at det nettopp er Charlie Hunnam som skal spille Christian Grey. Ut i fra beskrivelsene i boka synes jeg kanskje ikke at var det typiske førstevalget, men jo mer jeg ser på han, jo mer ser jeg at han faktisk kommer til å gjøre en jævla bra jobb. SOA glir i hvert fall rett opp på topplista mi over serier jeg har sett, og jeg har sett mange!
JaxTellerEye candy! 

I motsetning til visse andre skal jeg ikke spolere noe, men for de som har sett sesongavslutningen til sesong 2 så kan jeg ærlig innrømme at det nesten er det tristeste jeg noen gang har sett.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)