Fredagsmagi

06.09.2013 - 5:33 pm // Ting som er fint

Små gleder som å kunne sove litt lengre, se en episode av favorittserien før man tar en tur på kafé for å drikke iskaffe samtidig som man skribler ned nye ideer og tanker i en ubrukt notatbok er virkelig definisjonen på hverdagsmagi, i dette tilfellet fredagsmagi. I en verden som aldri stopper opp er det så deilig å bare kunne sitte ned i en time eller to uten noe stress og mas og bare være. Enten man sitter med musikk på øra, sipper på kaffen mens man ser på alle menneskene som stresser forbi eller glemmer alt og alle samtidig som nye ord sakte, men sikkert fyller opp side etter side. Sånne fredager er virkelig gull verdt, og min fredag ble enda bedre når jeg først gikk en tur innom Søstrene Grene for å kjøpe litt notatbøker. Når prisen ligger mellom 6-35 kroner kan man hamstre uten dårlig samvittighet. Nå hamstret jeg vel strengt tatt ikke, men jeg fikk med meg tre nye bøker: én til å skrive ned fine ting i, én til å skrive ned ideer til artikler og én til å skrive ned ting jeg kan skrive om, sånn generelt. Og med det så ønsker jeg dere god fredags kveld og ikke minst god helg.

rewt
sostekw

sostrenegrene

sostrenegreeene

 

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)