Bedroom inspo

04.09.2013 - 9:00 pm // Ting som er fint

Denne dagen har virkelig flydd avgårde. Etter at jeg kom hjem (♥♥) har jeg så vidt hatt tid til å puste. Men nå har jeg i hvert fall somlet meg til å pakke ut av koffertene mine. Når man reiser på ferie og kommer hjem er som regel én koffert et stort herk. Da sier jeg bare at du skal prøve med 3 1/2 kofferter! Deilig og få det ut av verden, selv om det bare førte med at jeg fikk lyst til å pusse opp rommet mitt og klesrommet mitt. Jeg har alltid elsket den hvite, elegante stilen og når jeg pusset opp rommet til mamma fikk jeg mersmak. Om det faktisk er vits å pusse opp er en helt annen sak, og jeg er ikke sikker på om jeg er klar for å male over de rosa, fantastiske veggene mine. Om jeg likevel skulle gjort det kunne jeg tenkt meg noe sånt som dette:
BedroomBildene hentet jeg fra denne siden.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)