Svensk idyll

09.07.2013 - 5:01 pm // Foto,Reise

I dag har vi tilbrakt noen timer i Åmål. Svensk sommer på (nesten) sitt beste. Føler at været skifter hvert sekund; først steker det, men så kommer det ett vindkast eller ti og det blir kaldt. Nå har det også begynt å regne, så jeg kan ikke påstå at jeg er helt fornøyd. MEN jeg har fått badet, ligget ute i sola og lest og samtidig fått i meg en god dose med is. Litt av alt, akkurat hva en ferie bør inneholde. Grilling ser det dårlig ut for akkurat nå, men hvis det gir seg med å regne fyrer vi opp grillen. I mellomtiden tilbringer jeg resten av dagen under en varm dyne med Private Practise på MacBooken. Ikke helt feil det heller.

En kommentar to “Svensk idyll”

  1. kristinefargerik:

    Sverige om sommeren er så herlig!! Ser ut som du har kost meg masse ihvertfall :D

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)