Siden sist

24.04.2013 - 7:42 pm // Foto,Hverdag

20130424-194123.jpg
Har den O’store Russetida begynt. Skriver Russetid med stor R, for selv om jeg har gledet meg minimalt til den og brukt så minimalt med penger som overhode mulig så er jeg nå endelig glad for at den har startet. Elsker å slippe stresset med å finne klær om morran, tanken på at jeg nærmer meg skoleslutt og ikke minst tanken på alle treffene. Spesielt Tryvann natt til 1. mai kommer til og bli SÅ FORBANNA BRA! Hva kan jeg si? Jeg har drikke for et helt liv, en haug med folk som skal dit og da er jeg også helt ferdig med R2-tentamen.

20130424-194138.jpg
Drukket ekstreme mengder med Smoothie. Da snakker jeg 1 liter om gangen. Mhmm!

20130424-194132.jpg

Fått verdens grelleste solbriller i posten. Fra eBay såklart, men hallo! Hvor kule er ikke disse?

20130424-194115.jpg
Mamma dro med seg denne neglelakken fra London til meg = jeg har fått dilla på røde negler igjen. I sånn 3 år brukte jeg kun rød neglelakk, og var det fineste på denne jord. Etter en god stund med andre farger er jeg tilbake til rød. Ingen neglelakkfarger kan måle seg med en dyp rødfarge. Ps, Essie er uten tvil verdens beste neglelakk. 

20130424-194108.jpg

Jeg har klart å bytte en telefonskjerm! Mamma var så flink å knuse sin splitter nye telefon samme dag som hun fikk den, men to tastetrykk på eBay og (dessverre) 21 dager senere var ny skjerm på plass. Hvor mye hun sparte? Mellom 1000-1500 kroner. Det er hva jeg kaller en god deal.

20130424-194101.jpg

Mattetentamen i R2 nærmer seg med stormskritt, men for første gang føler jeg at jeg er i rute (dette kommer garantert ikke til å stemme kvelden før!) Har allerede gjennomgått alle kapitlene, og har allerede begynt på tidligere eksamensoppgaver hele 6 dager før tentamen! Det er hva jeg kaller god planlegging og strukturering. Deilig følelse, og forhåpentligvis kan jeg dra på Tryvann til helgen uten og få dårlig samvittighet. Selv om dette bildet pretty much er the story of my life. Hver gang, med ingen unntak nesten, jeg skal regne en oppgave velger jeg den mest kompliserte måten som veldig ofte gir feil svar, så sier fasiten at sånn typ to linjer med regning holder.. Jævlig gøy skal jeg fortelle dere! 
20130424-194053.jpg
Og sist, men ikke minst, har Brad Paisley, legenden av Country, endelig kommet med nytt album. Han er min absolutt store favoritt og alltid den artisten jeg vender tilbake til. Sangene blir jeg aldri lei av, og akkurat nå som jeg begynte å hate livet mitt pga. alle tentamener så bare.. “åååh, Brad, nå er jeg glad jeg lever!!”

Det var vel stort sett det. Dagene går med til matte, sjekke VG, sjekke bloggkoll, sjekke mail, matte, matte og enda litt mer matte. Kjedelig, men det er helt sinnsykt at om 7 dager er vi i mai og at temperaturene nærmer seg godt over ti grader!! Livet er rett og slett ganske fint for øyeblikket.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)