30 day shred

14.03.2013 - 9:34 pm // Hverdag

Lå på badegulvet i stad (as always), helt tappet for energi. Orket ikke engang og ta på meg mer klær, enda jeg holdt på å fryse ihjel. Anywho, kom over denne videoen på YouTube, og God damn! Når jeg er virkelig sliten (som i stad), er det som regel kun i hodet det sitter. Da er det trening som hjelper; ikke søvn og ikke avslapping. Fikk meg i hvert fall noen veldig effektive minutter foran TV’en istad! Når jeg trener blir det som regel løping i varierende grad, og så styrkeøvelser. Varier såklart på sistnevnte, men det er fortsatt standard øvelser jeg følger. Derfor er det veldig fint med enda mer variasjon, både for kropp og sjel (selv om gingers ikke har sjel..) Spesielt for knærne kan det være deilig og ikke bare ta den samme løperuta eller hoppe på tredemølla. Jeg var i hvert fall død etter at filmen var ferdig, og jeg hadde ikke engang vekter tilstede. I morgen derimot, da kjører jeg på!

Vil kanskje anbefale å prøve denne en dag uten vekter og uten noen forventninger bare for å se hva som gjøres, for og så kjøre på hardt den neste dagen. Jeg skal love deg at både ben, mage og armer verker hvis du gir alt!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)