Shopping

19.02.2013 - 1:48 pm // Mote,Reise,Shopping

Nå nærmer klokka seg to her i Riga (én time før Norge), og i dag har vi kun brukt på å utforske butikkene i nærheten av hotellet. Endte opp på et oversiktlig og greit kjøpesenter som heter Galerija Centrs. Endel butikker, som H&M, Cubus, Nike store for kvinner, The Body Shop, Mango, random, lokale butikker med lite fine ting og mange skobutikker som har ganske harry sko. Ikke helt min smak, men prisene er ikke til å klage på, hverken på kjedebutikkene som finnes i Norge eller de lokale.

Dette er i hvert fall hva jeg har fått kjøpt i dag. Planen var minimalt med shopping, men når jeg finner klær som er nær perfeksjon må jeg slå til.
Sko fra Nike, vannavstøtende, cirka 350 kroner (salg).
Skjørt fra H&M, fineste jeg har sett! Cirka 170 kroner.
Kjole fra H&M, omkring 150 kroner. Denne var perfeksjon, men passformen er ikke helt på topp. I en strl. mindre passet den perfekt rundt bena, men ikke rundt skuldrene. Likevel enkel og fin!
Nesten halvparten av prisen sammenlignet med norske, skal kjøpe flere!
My one and only, nemlig The Body Shop. Som regel hamstrer jeg hver gang jeg er i nærheten av TBS i utlandet, men nå har jeg stort sett det jeg trenger. Prisener mye billigere enn i Norge. Leppestiften f.eks. er 50 kroner billigere enn i norske butikker.

Nå skal vi snart ut fra hotellet igjen. Planen er å møte en som studerer her, for å snakke om studier osv, så det kan bli spennende. Har nettopp spist en god lunsj, nemlig pizzasnurrer fra Rimi. Prisen? 2 kroner! Helt fantastisk, og trolig noe av det beste jeg har spist i hele mitt liv. Om du er i Riga MÅ du kjøpe de!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)