England; look back

05.01.2013 - 2:42 pm // Filmer og serier,Hverdag,Reise

Istedenfor blåmandag har jeg klart å snu den til noe litt bedre. Har satt standarden for treningen denne uken i hvert fall! Ble fem kilometer ute i bekmørket med isbelagte veier. Med to skritt frem og ett tilbake kan jeg vel nesten si at det ble lengre. Merker det i hvert fall i beina etter alle de bakkene! Har også mekka sammen to liter hjemmelaget juice (juicepresseren jeg kjøpte for tusenogen år siden er kanskje mitt beste kjøp) så nå er jeg stocked for noen dager i hvert fall. Få ting er bedre enn å drikke fersk, hjemmelaget juice!

Har forresten glemt å legge ut en film jeg laget fra Englandturen vi hadde i sommer. Jeg vet, mange, mange måneder siden, men deilig å se tilbake på nå som jeg er dritt lei skole. Tenk at jeg bare har noen få dager igjen på videregående! Er en ganske lang og detaljert film, så med mindre du var med på turen er den kanskje ikke så spennende. Men jeg liker og ha filmer fra turene jeg er på, og ikke bare bilder. Da er ting liksom litt mer levende. Som for eksempel windsor castle som vi var og besøkte. En FANTASTISK tur, med kanskje 30 varmegrader. Holdte på å dø av varme, men den koselig byen og den isteen jeg kjøpte fra Starbucks kommer jeg aldri til å glemme. Ei heller kinamaten vi spiste etterpå. Ahh, minner! Tror jeg kunne levd på minner fra England i hundre år. Heldigvis er neste tur booket, men denne gangen reiser vi til Latvia, jeg og mamma. Om 42 dager! Skal bli deilig med en utenlandstur igje. Uansett, her er filmen fra England 2012:

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)