Nike + SportWatch GPS

15.12.2012 - 7:57 pm // Hverdag

ENDELIG somlet jeg meg til å kjøpe Nike+-klokka som jeg har sikla på i godt over ett år. Skulle egentlig gjøre det i England, penger var lagt av og jeg hadde mer enn god nok råd, men så klarte jeg ikke å kjøpe den allikevel. Følte ikke akkurat at det å skulle bruke flere hundre kroner på en klokke når jeg allerede hadde kjøpt en Mulberryveske var så lurt, så da ventet jeg heller til.. nå! Men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves :-) Jeg kjøpte den i dag så har ikke testet den ut enda, men håper på en tur på mølla i morgen.

Etter en kjapp titt på den er jeg veldig fornøyd med designet og hvor enkel den er. Koblet den på Macen, lastet ned noe greier og logget på med kontoen jeg hadde fra før av på Nike+. Her har jeg loggført en god del av løpeøktene mine som jeg har brukt med Nike+-sensor og iPhonen, og disse kom automatisk over på klokken! Altså, kun antall kilometer totalt, raskeste 5-kilometer osv, men det er positivt. Nå har jeg ikke lastet over de sikkert ti siste øktene mine, så kilometerantallet er vel godt over det dere ser under, men fortsatt; 630 kilometer er ikke så ille. Det er ganske mange økter jeg har knytta på meg skoa i sinne, glede og mange ganger jeg har kommet over dørstokkmila. Så med ny klokke håper jeg at 630 nye kilometer fort blir loggført!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)