Hard to love

31.10.2012 - 11:08 pm // Hverdag

Jeg teller bare dagene til det er helg igjen. Mulig det blir totalt jobbfri i helgen, og jeg kan ikke engang huske sist jeg hadde det. Skal i hvert fall på en halloween-fest på fredag, og jeg tror det kan bli ganske bra. Nå som det går mot “vil-heller-henge-meg-fremfor-å-være-her-vær” synes jeg det er greit og ha ting å glede seg til, enten det er ferier, fester, treningsøkter eller bare filmkvelder helt alene under dyna. Istedenfor å bruke tiden på å deppe prøver jeg å finne noe positivt å se frem til til tross for at været gjør at jeg aller mest har lyst til å hoppe på neste fly til varmen.

Noe annet jeg gleder meg til for tiden er treningsøkter. Føler jeg har kommet tilbake der jeg var før sommeren, og nå er treningen et høydepunkt i hverdagen. En time av dagen som jeg glemmer alt mulig stress og mas og virkelig slapper av. Kanskje feil bruk av ordene “slapper av” ettersom at jeg enten 1) løper som en komplett idiot med puls på typ 500 og svette ned til knæra eller 2) banner høyt i det jeg løfter tunge vekter. Er fortsatt ikke der jeg var sånn formmessig, men løpingen kommer seg altså! Har til og med slått nye rekorder og nå er det morsomt å løpe. Mølla har jeg holdt meg langt unna for det har vært så deilig vær, men siden det høljer ned utenfor tror jeg dessverre jeg må holde ut 40 minutter innendørs i morgen tidlig.
http://www.youtube.com/watch?v=x0liNLHmvKY
Jeg har en rar musikksmak når det gjelder løping. Mens andre hører på typisk liste-pop og trance sanger går det i gode, gamle country-sanger hos meg, som jeg forsåvidt hører på hver eneste dag allikevel. Det viser bare at country går til alt!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)