Pregnant photoshoot

26.10.2012 - 2:00 pm // Foto

Snart skal storesøsteren min ha baby og da blir jeg tante for femte gang! Hurra, det er trolig noe av det koseligste som finnes. Regner med at jeg endelig skal få tatt noen ordentlig nyfødtbilder. Forrige gang jeg gjorde det er nesten tre år siden, og jeg har nok utviklet meg en god del siden den gang. For eksempel bruker jeg kun manuelle instillinger nå, noe jeg aldri gjorde på den tiden. Jeg har masse inspirasjon og mange ideèr i hodet mitt så forhåpentligvis blir resultatet likt. Håper bare inderlig at han kommer etter helgen, for da er jeg ferdig med all jobbingen :-)

Disse bildene fikk i hvert fall to minutter i Photoshop, så resultatet kunne vært mye bedre. Ser masse småting jeg skulle likt å justere på, men det er så gørr kjedelig og akkurat nå er jeg fornøyd slik de er. Dette er noen av bildene vi tok, og det i sort/hvitt ble min favoritt. Så fint, og så mye mening ♥

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)