Morgenkardio

28.08.2012 - 3:32 pm // Hverdag

Før trening, etter trening!

Morgentrening begynner å vokse på meg! Selv om jeg forbanner alt og alle når klokken ringer åtte om morgenen og jeg kunne ha sovet til ni, klarte jeg for andre gang på en uke å dra meg ut av senga. Denne gangen ble det intervalltrening på mølla. Prøvde på noe nytt i dag; 1 kilometer oppvarming, deretter 100mx4 med fire stigende hastigheter, og dette gjentok jeg tre ganger. Totalt ble det altså 1200 meter med mer eller mindre spurting- det fikk mildt sagt svetten til å renne. Normalt tar jeg 4×4 som intervalltrening; 4 minutter med forskjellige stigende hastigheter, to minutter gåing, og gjentas fire ganger. Avsluttet de 400 siste meterne i dag med å gå på 12 % stigning, og det er det noe av det verste jeg har gjort. SÅ tungt! Det ble bare 3 kilometer, normalt har jeg tatt intervalltrening på 5 kilometer, men nå merker jeg at jeg er mye mer motivert og får mer ut av intervalltreninga ved å ta mye høyere tempo, og heller korte ned på strekningen. Så tar jeg heller noen litt lengre turer på en mil 1-2 ganger i uka så jeg får testet ut utholdenheten min. Tror jeg endelig har funnet mitt perfekte løpeprogram!

2 kommentarer to “Morgenkardio”

  1. kristinefargerik:

    Flinka! Foretrekker faktisk morgentrening, synes det er et ork å komme seg på trening på ettermiddagen/kvelden så :D

  2. Marit:

    Så flink du er! :D Liker egentlig best å trene tidlig jeg og, men er og glad i søvn;p

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)