PRIMARK

23.08.2012 - 5:51 pm // Mote,Shopping


Jeg har lenge vært “kvantitet fremfor kvalitet”, men de seneste årene, spesielt det siste, har jeg begynt å se på plagget før jeg kjøper det. Vil det rakne etter noen ganger? Vil den bli nuppete eller vil den krympe i vask? Hva med fargen, vil den blekne etter et par vask? Istedenfor å handle tretten plagg på en billigere butikk er jeg heller blitt villig til å legge en del penger i ett plagg. Du får så utrolig mye mer. For det første kjøper du ikke plagget på impuls (som regel), og du vil derfor ha sett for deg hva du ønsker deg. Dette gjør at du faktisk kommer til å bruke det- ikke bare ett par ganger. For det andre varer det mye lengre med tanke på kvalitet.

Men når det er sagt så betyr det ikke at jeg ikke liker å gå i “billigbutikker” som H&M, Only, Cubus og Primark. Du kan finne masse fint i disse butikkene, og hvis du skal kjøpe klær som er trendy synes jeg det er et godt alternativ. Kanskje kommer du til og med bli lei plagget etter noen måneder, og da gjør det ikke noe ettersom at det var relativt billig. Denne Englandturen førte ikke med seg så mange plagg, men endel. Denne toppen fant jeg på Primark til en veldig billig penge; husker ikke eksakt pris, men ikke over 100 kroner i hvert fall. Typisk noe som er “trendy” akkurat nå. Kanskje går jeg lei av den om en måned eller to, kanskje kommer jeg til å bruke den helt til den rakner. Akkurat nå digger jeg toppen! Liker stoffet, mønsteret og det faktum at den er KALD! Jeg er så ufattelig varm av meg, men denne er egentlig helt gjennomsiktig uten at det synes, og det er veldig deilig. De hadde mange andre varianter i tillegg, så skal du til England i nærmeste framtid bør du definitivt sjekke det ut.I tillegg vil jeg si at jeg tidligere har kjøpt en del plagg fra Primark, og kvaliteten derifra har det ikke vært noe å si på! Mye bedre enn f.eks. Cubus etter min mening!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)