Picture diary

17.08.2012 - 7:25 pm // Foto,Reise

Trykk på bildene for og få de større.

I dag har vi tilbragt store deler av dagen på Windsor Castle. Verdens eldste slott som var ganske gigantisk. Dessverre falt det ikke helt i smak hos meg; Tower of London er for eksempel noe jeg finner mye mer interessant. Men for all del, moro og ha vært der!

Nå ligger vi på hotellrommet og slapper av etter en lang dag i sola. Skuldrene har rukket og bli veldig solbrent, jeg har drukket x antall kopper med iced tea (ny favoritt!) og så har vi spist en veldig god lunsj på en tilfeldig restaurant i Windsor. Trolig den beste kinesiske maten jeg har spist i hele mitt liv. Stekt ris med reker og garlic&pepper sause. SÅ godt! Nå skal vi vel komme oss ut en tur for å spise kveldsmat på en lokal pub før vi legger oss for å se på C.S.I. I morgen er den siste hel dagen her, så da blir det restshopping. Mangler bare batteri til macen, litt neglelakker og sminke samt bilder. Greit å printe det ut her som det er såpass billig!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)