SVETT.

25.07.2012 - 9:30 pm // Hverdag

Åååh, Internett kan til tider være noe forbanna herk. Har ikke hatt nett på nesten én uke- på grunn av campingen og lynnedslag har jeg ikke vært på ordentlig nett før nå. For en som er like avhengig av det som meg har det vært et sant mareritt. I tillegg pusler jeg litt med en artikkel som snart skal sendes inn, og det å drive å switche mellom mails, facebook-meldinger og dokumenter på iPaden og macen med et nett som er tregere enn fy (hadde nett på iPaden…) er ikke like gøy. Men nå er det endelig fikset, så nå får jeg kanskje unnagjort artikkelen innen kort tid.

Ellers har dagene gått til… ingenting. For tiden er det sånn “føler meg som en dritt, ser ut som en dritt”-tid, og det er ganske slitsomt. I tillegg er været helt på jordet. “Sommeren” er snart over, og jeg har ikke ligget ute i sola én eneste gang i løpet av sommerferien. Hele sommeren 2012 kan dra til helvete etter min mening. Hadde jeg hatt mulighet hadde jeg flydd landet for lengst.
Men når det er sagt så er været faktisk varmt akkurat nå. Varmt og helt forferdelig klamt. Sitter i sports-bh og truse og holder på å svette ihjel. Det er overskyet, over tjue grader og så vidt så det går an å puste. Greit nok at jeg klager på at det ikke er sommer, men det er søren meg bedre med regnvær fremfor sånn været er akkurat nå.Oh well, er det en ting vi ikke kan gjøre noe med er det i hvert fall været. Da får man heller bruke tiden sin på noe annet, som for eksempel planlegging av dagene fremover og jobbing.

En kommentar to “SVETT.”

  1. kristinefargerik:

    Såå irriterende å ikke ha interenett!!! Men bra det er fikset nå da :) Har hatt det litt på samme måte selv for tiden… Not fun..

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)