The universe

15.07.2012 - 12:00 pm // Personlig,Ting som er fint

Det er få ting som fascinerer meg mer enn universet. Hvordan det hele oppstod (personlig tror jeg på The Big Bang) i løpet så ufattelig kort tid, hvordan universet konstant utvider seg hele tiden, hvordan stjerner oppfører seg og hvordan vi ser stjerner som levde for mange tusen år siden. Etter at vi hadde om universet i fysikken har jeg lært en god del mer, og jeg vil si at det kanskje var det kapitlet som var mest spennende. Helt til jeg brukte en hel kveld på å pugge stjerneutviklingen for og så ikke få det på prøven…

Uansett; på grunn av fysikken kom jeg inn på en side som heter HubbleSite og her legger de ut bilder tatt av Hubble-teleskopet. Ekte bilder av universet! Jeg kan seriøst sitte å glo på bildene fra denne siden i flere timer. Bare ta en titt:
Bildene er hentet fra DENNE siden, og vil du se på flere kan du bare trykke deg inn der.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)