Feels good to be back

14.07.2012 - 7:56 pm // Mote,Shopping

Kjøpte denne kjolen for 75 kroner på H&M for en stund tilbake. Akkurat det er hva jeg kaller for et kupp! Får litt 60’s vibes av den, men jeg elsker 60-tallet så da går det helt greit. Eneste er at den er en smule kort, med strømpebukse går det helt fint, men uten går jeg konstant og tenker på om jeg flasher meg. Det er en grunn til at jeg klippa til det nederste bildet for å si det sånn!

Ellers har de siste dagene gått til å bli frisk(ere), oppussing av rom og desperat venting på timelister. Jeg har spurt om jeg kan jobbe til uka, og akkurat nå trenger jeg de pengene veldig sårt. Kjøretimer er ikke akkurat billig! I tillegg har jeg kjeda meg så ufattelig mye de to ukene jeg har vært syk, så nå gleder jeg meg faktisk veldig til å jobbe i morgen. Har bare to hele dager igjen på antibiotikaen, så det vil si at jeg endelig kan trene igjen på tirsdag. Ahh, ser ikke like mørkt på livet lenger! :-)

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)