Trening uke 23

11.06.2012 - 10:16 pm // Hverdag

Har glemt treningsinnlegg de siste ukene, og med glemt mener jeg selvfølgelig at jeg ikke orket. Det går stort sett i det samme, i hvert fall når det gjelder styrke; bryst, skuldre, armer, mage&rygg, bein. Kondisjonstrening er litt varierende. Det tar jeg som det kommer- orker jeg 12 kilometer kjører jeg på, orker jeg 5 kilometer intervalltrening kjører jeg heller det. Eneste som er målet mitt er å runde 20 kilometer hver eneste uke, og det klarte jeg forrige uke. Slik så uke 23 ut for meg:

  • Mandag: Styrke på bryst, 5 kilometer ute
  • Tirsdag: fri
  • Onsdag: styrke på armer, 5 kilometer powerwalking
  • Torsdag: 4,5 kilometer intervaller (4×4), styrke på mage og rygg
  • Fredag: fri
  • Lørdag: 9 kilometer langkjøring
  • Søndag: fri

Det var en litt slakk uke, men jeg har ikke følt meg helt i form. Er greit fornøyd med løpinga, selv om jeg gjerne skulle hatt en løpeøkt til. I tillegg skulle jeg selvfølgelig ønske at jeg hadde loggført litt bedre. Men det har jeg begynt med nå, så neste uke kommer det litt flere detaljer. Startet uken med styrke på bryst og 3,5 kilometer utendørs- altfor svakt, men det var umulig å jogge fordi 1) jeg svelget hundrevis av fluer! Det har ALDRI vært så mange fluer langs veien før. 2) fordi jeg spiste 15 minutter før jeg begynte å trene, mao er det ikke en sjanse i havet at jeg orker lengre distanser ettersom at jeg får hold etter og ha spist en peanut.

Nå skulle jeg vel egentlig avslutter med en skikkelig motiverende setning om at uke 24 skal bli SÅÅ bra, men jeg sier bare fuck it. Jeg er sliten, dritt lei både skole og trening og alt jeg egentlig vil er å reise fra den Norske “”””sommeren”””” legge meg (alene) på en stranda øy og drikke smoothies til jeg dør. Hadde det ikke vært for at jeg trener med Anders hadde jeg aldri i verden orka og trent verken i dag eller resten av uka.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)