MICHAEL KORS

06.06.2012 - 8:17 pm // Shopping

Det ble absolutt ingen intervalløkt på mølla i dag. Istedenfor ble det 5 kilometer powerwalking med litt løping etter styrke på armer. Merker godt på kroppen når jeg ikke er helt i form, og i dag var en slik dag. Egentlig har hele uken vært det, men tidlig søvn i dag skal forhåpentligvis hjelpe.

Anyways! Nå som dagene går er det ikke sånn altfor lenge til jeg skal til mitt kjære hjemland (jeg er bombesikker på at jeg skulle vært født i England), og da vokser også handlelisten min. Denne gangen vil jeg heller tenke mer på kvalitet fremfor kvantitet, selv om jeg har satt av et “lite” budsjett som jeg kan bruke på kjedebutikker som H&M, River Island (verdens beste butikk), New Look, Primark også videre. Blant det jeg skal kjøpe, eller i hvert fall se etter, er en Michael Kors klokke noe av det. Jeg er avhengig av å bruke klokke (og da mener jeg avhengig…), så jeg har fire klokker jeg bytter på hver dag. En hvit i plastikk, en Guessklokke i sølv og to Sekonda-klokker i sølv. Derfor vurderer jeg faktisk å kjøpe en i gull eller rose gold fra Michael Kors. Men så er det det at sølv er litt mer safe, og når jeg først skal bruke en del penger på en ny klokke vil jeg helst kjøpe en jeg føler jeg kan bruke når som helst. Though choice! Tror jeg kommer til å vite det 100 % når jeg prøver den på i butikken, men for now så er dette de jeg har sett meg ut:

Tror kanskje klokken nederst til høyre er den jeg liker aller best. Så forresten nå at klokken øverst til venstre og nederst til høyre er den samme, så da betyr det kanskje at jeg virkelig liker den best, haha… Klokkene er hentet fra ShopBop, og de finner du her. Anbefaler virkelig ShopBop hvis du skal handle merkevarer. Jeg har bestilt ett par Ray-Ban’s derifra og et Alexander Wang-skjørt, og begge deler har kommet bare noen dager etter bestilling! I tillegg er prisene veldig greie, og du kan velge å betale toll med en gang du bestiller. Da vet du hva alt havner på til slutt, så slipper du og få en uventet regning i posten.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)