Trening uke 19

15.05.2012 - 9:04 pm // Hverdag


For en amputert uke- jeg hadde mye å lese til, i tillegg til at det skjedde en del med hunden som ødela for en dag og så hadde jeg to stappfulle jobbdager på lørdag og søndag. Men noen ganger er det nødt til og bli slik. Ble totalt 20 kilometer, helt ok, men altfor lite styrke. Derimot klarte jeg å skrive ned kilo og navn på øvelser til en økt da… Oh well, kanskje jeg klarer bedre neste uke. Denne uken har startet med to dager fri fra trening ettersom at jeg ikke er helt i form. Skal prøve meg i morra, men hvis jeg ikke er bedre så dropper jeg det. Hver gang jeg begynner og bli litt syk, og så trener jeg, går alt rett til helvete. Derfor satser jeg på og bli helt frisk før jeg tar meg en løpetur eller trener styrke med A. Men om sant skal sies merker jeg at jeg har VELDIG lyst til og ta en løpetur, og det betyr bare en ting- treningslysten min er tilbake!! Endelig!! Feirer med en episode av The O.C før jeg legger meg, så kanskje forkjølelsen er borte i morgen!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)